Leírás
növényi alapú kenhető krém mandulafehérje alappal, mely lágy és krémes ízű, akár mártogatósként is kiváló.
Összetevők: 65% MANDULA alap (ivóvíz, mandulafehérje), kókuszolaj, só, sűrítőanyag: szentjánoskenyér-liszt, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.
150 g
Paraméterek
Növényi alapú kenhető krém mandulafehérje alappal, mely lágy és krémes ízű, akár mártogatósként is kiváló. | |
Összetevők | 65% MANDULA alap (ivóvíz, mandulafehérje), kókuszolaj, só, sűrítőanyag:szentjánoskenyér-liszt, savanyúságot szabályozó anyag:citromsav. |
150 g | |
Krémsajt helyettesítő növényi alapú kenhető krém mandulafehérje alappal, mely lágy és krémes ízű, akár mártogatósként is kiváló. | |
Összetevők | 65% MANDULA alap (ivóvíz, mandulafehérje), kókuszolaj, só, sűrítőanyag:szentjánoskenyér-liszt, savanyúságot szabályozó anyag:citromsav. |
150 g | |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia 1234 kJ / 300 kcal | |
Zsír 30,5 g | |
amelyből telített zsírsavak 27,0 g | |
Szénhidrát 1,0 g | |
amelyből cukrok 1,0 g | |
Fehérje 4,0 g | |
Só 1,0 g | |
Minőségét megőrzi +2 °C – +7 °C közötti hőmérsékleten tárolva a jelzett dátumig | lásd a csomagoláson (nap/hónap/év) |
Tárolási útmutató a fogyasztónál | hűtve +2 °C – +7 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. |