Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Häagen-Dazs jégkrém CIKK

Häagen-Dazs                                           

Extraordinary inside…

Egy minőségi, finom fagylalt segít felidézni a kedvenc gyerekkori élményeinket, a nyaralások legjobb pillanatait, és a forró nyári éjszakákat, amikor csak egy halom fagyival lehet az erkélyen átvészelni a hőséget. Mellettünk van jóban-rosszban, és még a téli estéken is adunk neki egy esélyt arra, hogy hozzájuttasson minket pár huncut kilóhoz.

A fagyi elődjét először Kínában készítették el, és mivel a hideg édesség hihetetlenül népszerű lett, hamar bejárta az egész világot. Bár napjainkban akármikor kézbe vehetünk egy doboz hideg finomságot, nem volt ez mindig így. Kezdetben csak az uralkodó elit tapasztalhatta meg, milyen élményekhez juttathat egyetlen gombóc fagylalt, később pedig, miután megjelentek az első nagyteljesítményű hűtőgépek, már nem gördült komolyabb akadály a fagylaltgyártás útjába. Mindenki számára elérhetővé vált az édesség. Az 1800-as évek végén megnyitották Amerikában az első fagylaltgyárat, ahova valószínűleg sokan zarándokolnánk el szívesen, hogy a kapuban elmorzsoljunk néhány öröm- és hálakönnyet. Innentől már nem volt megállás, a szivárvány minden színében tündökölve, hívogatóan mosolyogtak a budapesti cukrászdák és kávéházak pultjairól is ezek a hűsítő finomságok. A fagylalt összetartó erő lett, baráti összejövetelek, teadélutánok központi szereplőjévé vált. A ’70-es években a magyar ifjúsági filmeknek köszönhetően pedig a tévék képernyőjén is igazi bálvány lett, mi pedig mindannyian szívünkbe zártuk Bagamérit, aki a fagylaltját maga méri.

A Häagen-Dazs fagylalt 1961-ben született meg Bronx-ban, a minőségi fagylaltok szerelmeseinek legnagyobb örömére. A furcsa hangzású, különleges elnevezés Reuben Mattus nevéhez fűződik, aki órákig motyogott maga elé a konyhában nonszensz fantázianeveket, míg végre megtalálta az igazit. Ez a fagylalt pedig minden tekintetben igazi lett.

A termékek egytől egyig olyan természetes alapanyagokból készülnek, mint a friss tejszín, a pasztörizált tej, a tojássárgája és a cukor, és gyümölcs, mogyoró, ostya vagy ínycsiklandozó öntet társul melléjük. Lazító- és tartósítószer-mentesen készülnek.

Borús napokra, vidám pillanatokra, ünnepekre, és kulináris kalandozásokhoz is mindenki megtalálhatja a kedvenc ízét. A vanília, és a csoki mellett már lecsaphatunk az epres sajttorta, a ropogós mogyoró, a makadámdió, a csokoládés kókusz, a mangó-málna és a sós karamella nyújtotta mesés fagyi élményre is. Attól függően, hogy mekkora adag fagylaltot szeretnénk felhalmozni otthon, választhatunk az 500 ml-es poharas, a 100 ml-es mini cup-ok és a 80 ml-es pálcikás jégkrémek közül is, amelyek láttán kicsik és nagyok egyaránt örömtáncot járnak. A csomagolás pedig magáért beszél!

A legtöbb fagylalt hűsít, és mosolyt csal az arcunkra, és itt a Häagen-Dazs, amivel élmény az együtt töltött idő. Prémium minőség, exkluzív ízélmény, kiváló alapanyagok. Mi másra lehet még szükségünk egy forró nyári napon?

Forgalmazó: Prima Disztribúció Kft.

www.primadisztribucio.hu

info@primad.hu